Despre noi

Cine suntem:

Asociatia pentru Salvarea Patrimoniului Cultural DOBROGEA este o asociatie non-profit, neafiliata politic, care are ca scop principal recapatarea identitatii nationale prin reabilitarea, promovarea si punerea in valoare a monumentelor istorice dobrogene.

Credo:

Scopul principal al asociatiei noastre il reprezinta promovarea valorilor autohtone si trezirea constiintei nationale. Pe parcursul drumului nostru nu ne vom pune niciodata intrebarea ce poate face tara pentru noi, ci numai ce putem face noi pentru tara.

Misiune:

Vom incerca sa atragem fonduri europene, sa oferim consiliere, proiectare de specialitate si solutii viabile fiecarei persoane sau institutii de stat ce are in administrare sau in proprietate un monument istoric, in scopul reabilitarii, conservarii si promovarii valorii acestuia.

Ne propunem realizarea si editarea de carti, publicatii periodice, brosuri, afise, bannere, ghiduri, harti, pagini web, albume foto, programe informatice si alte materiale informative sau de promovare a valorilor culturale.

Vom organiza evenimente, tabere tematice, programe de formare, cursuri de pregatire, seminarii, conferinte sau dezbateri publice.