Reabilitarea si amenajarea sitului Termele Romane

Asociatia noastra, in parteneriat cu primaria Constanta si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, in scopul salvarii, prezervarii si introducerii in circuitul turistic a sitului Termele Romane, a initiat si desfasoara lucrari de igienizare si curatare de vegetatie, de reparare si vopsire a gardului, de instalare a unui panou informativ iluminat si a unor stalpi de iluminat.

Vizam reintroducerea in circuitul turistic a acestor valori inestimabile, care reprezintă temelia istoriei noastre naționale, ce au zacut ingropate in gunoi si nepasare peste 30 de ani, ajungand la degradantul stadiu de toaleta publica!

Asociatia noastra, a carui scop declarat este salvarea, protejarea si expunerea catre generatiile viitoare a patrimoniului istoric si cultural dobrogean, a considerat ca aceasta stare de lucruri nu poate continua. Ca urmare, cu sprijinul neconditionat al Primariei si cu ajutorul si indrumarea specialistilor M.I.N.A.C., am trecut la scoterea la lumina si punerea in valoare a Termelor Romane.

29.11.2019 – Lucrarile de curatare de vegetatie si igienizare sunt in plina desfasurare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *